Kanta-asiakkuus
Haluan perua uutiskirjeen
Päivitetty yli viikko sitten

Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta "Peruuta uutiskirjetilaus"-linkistä:

Uutiskirjeen tilauksen voi myös perua kanta-asiakastililtä kohdasta "Omat tiedot" klikkaamalla valinnan pois "Kyllä, haluan tilata ilmaisen uutiskirjeen."-kohdasta:

Muistathan tallentaa muutoksen sivun alareunassa olevasta "Tallenna"-painikkeesta. Tekstiviestimarkkinoin voit myös perua täältä omalta tililtäsi.

Oliko tästä artikkelista sinulle hyötyä? Voit arvostella artikkelin alta kohdasta "Saitko vastauksen kysymykseesi?". Tämä auttaisi meitä parantamaan palveluamme. 😊