Kaikki kokoelmat
Kanta-asiakkuus
En pääse kirjautumaan tililleni
Päivitetty yli viikko sitten

Onpa harmi, että kirjautumisen kanssa on ongelmia! Katsotaanpa, mitä asialle voitaisiin tehdä. 🔍

Jos sait virheilmoituksen: "Tarkista sähköpostiosoite ja salasana"

• Varmistathan vielä, että sähköpostiosoite ja salasana on kirjoitettu oikein eikä niiden alussa tai lopussa ole ylimääräisiä välilyöntejä

• Jos kirjautuminen ei tarkistuksen jälkeen onnistu, kokeile tilata salasanan palautus klikkaamalla "Unohditko salasanasi?". Jos olet luonut tilin tällä sähköpostilla, saat sähköpostiisi ohjeet salasanan palauttamiseksi.

• Jos salasanan palautus ei onnistu ja saat ilmoituksen, että tiliä ei sähköpostilla löydy ei, voit miettiä onko sinulla ollut käytössäsi jokin muu sähköpostiosoite, jolla olisit luonut tilin meille?

Jos sait virheilmoituksen "Email must be unique"

• Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin selvitetään, mistä virheilmoitus johtuu.

• Kerrothan yhteydenotossasi nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi niin pääsemme sujuvasti tutkimaan ongelmaa.

💬 Nopeiten tavoitat meidät chat-palvelumme kautta, löydät chatin täältä

📧 Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: info@fiksuruoka.fi

Oliko tästä artikkelista sinulle hyötyä? Voit arvostella artikkelin alta kohdasta "Saitko vastauksen kysymykseesi?". Tämä auttaisi meitä parantamaan palveluamme. 😊