Kaikki kokoelmat
Kanta-asiakkuus
Unohtunut kanta-asiakastilin salasana
Päivitetty yli viikko sitten

Jos olet unohtanut kanta-asiakastilisi salasanan, voit tilata sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset asettamaan tilillesi uuden salasanan. Salasanan palautus onnistuu näin:

1. Paina kirjautumissivulla kohdasta "Unohditko salasanasi? Me autamme"

2. Kerro sähköpostiosoitteesi ja paina "Lähetä"

3. Mene sähköpostiisi ja klikkaa sieltä löytyvästä linkistä asettamaan uusi salasana kanta-asiakkuudellesi.

4. Pääset jatkossa kirjautumaan sähköpostilla ja uudella salasanallasi kanta-asiakastilillesi.

Linkin pitäisi saapua sähköpostiisi muutaman minuutin kuluessa. Tarkistathan roskapostin ja mainokset-kansion, jos sähköpostia ei näy.

Oliko tästä artikkelista sinulle hyötyä? Voit arvostella artikkelin alta kohdasta "Saitko vastauksen kysymykseesi?". Tämä auttaisi meitä parantamaan palveluamme. 😊