Kaikki kokoelmat
Kanta-asiakkuus
Fiksuruoka+ -kanta-asiakasohjelma
Fiksuruoka+ -kanta-asiakasohjelma
Päivitetty yli viikko sitten

Me haluamme palkita ja kannustaa asiakkaitamme tekemään fiksuja valintoja ja vähentämään hävikkiä. Tätä varten Fiksuruoka+ syntyi: se on kanta-asiakasohjelmamme, jossa hävikin vähentämisestä palkitaan. Ohjelman avulla jokainen näkee myös helposti oman vaikutuksensa, sillä jokaisen meidän panoksellamme on merkitystä. 🌍

Jäsenenä pääset nauttimaan monenlaisista erikoiseduista kuten jäsentarjouksista, ilmaisista toimituksista ja lahjatuotteista. Pystyt myös helposti seuraamaan vaikutustasi eli vähennettyä hävikkimäärää sekä rahallista säästöä.

Mistä löydän saamani palkinnot ja miten käytän ne?

Kirjaudu ensin Fiksuruoka+ -tilillesi. Siirry sitten profiiliisi, niin näet palkintosi sieltä. Voit käyttää palkintosi aktivoimalle ne profiilistasi tai ostoskorista.

Miten laskemme vaikutuksesi?

Pienistäkin teoista tehdään yhdessä merkittäviä. Siksi meistä on tärkeää juhlistaa niin yksilöllisiä kuin yhdessä tehtyjä saavutuksia. Me laskemme vaikutuksesi määrän käyttämällä kaikkien tilaustesi yhteenlaskettua painoa. Tällä hetkellä painoon on laskettu niin paketit itse kuin niiden sisällötkin. Ja aivan totta: saatat saada muutamia lisägrammoja todellisten vähennettyjen hävikkikilojesi päälle tällä laskutavalla. Meille se on kuitenkin ok; olisihan ostosten tekeminen ja hävikin vähentäminen kauttamme huomattavasti vaikeampaa ilman itse pakettia.

Miten laskemme, kuinka paljon rahaa säästät ostaessasi meiltä?

Me vertailemme hintojamme valtakunnallisesti toimiviin, tavallisten päivittäistavarakauppojen verkkokauppahintoihin. Kun teet tilauksen, me käymme läpi kaikki valitsemasi tuotteet ja laskemme hintaeron niiden sekä vertailuhintojen välillä. Näin säästöjesi summa alkaa kertyä.

Oliko tästä artikkelista sinulle hyötyä? Voit arvostella artikkelin alta kohdasta "Saitko vastauksen kysymykseesi?". Tämä auttaisi meitä parantamaan palveluamme. 😊

Vastasiko tämä kysymykseesi?