Kaikki kokoelmat
Kanta-asiakkuus
Fiksuruoka+ palkinnot
Fiksuruoka+ palkinnot
Päivitetty yli viikko sitten

Jäsenenä pääset nauttimaan monenlaisista erikoiseduista kuten jäsentarjouksista, ilmaisista toimituksista ja lahjatuotteista. 😊 Pystyt myös helposti seuraamaan vaikutustasi eli vähennettyä hävikkimäärää sekä rahallista säästöä.

Kuinka voin saada palkintoja?

Se on aika helppoa, vaikka itse sanommekin: vähentämällä hävikkiä. Vähentämäsi hävikkikilot kulkevat käsi kädessä saavuttamasi palkintojen kanssa: mitä enemmän hävikkikiloja kertyy, sitä enemmän palkintoja saat.

Mistä löydän saamani palkinnot ja miten käytän ne?

Kirjaudu ensin Fiksuruoka+ -tilillesi. Siirry sitten profiiliisi, niin näet palkintosi sieltä. Voit käyttää palkintosi aktivoimalle ne profiilistasi tai ostoskorista.

Kuinka kauan palkinnot ovat voimassa?

Tämä voi vaihdella: palkintojen voimassaoloaika on merkitty jokaiseen palkintoon. Voit tarkistaa palkintojen voimassaoloajan profiilistasi.

Miksi saamani palkinto ei toimi?

Onpa harmillista! Ikävä kyllä joitain palkintoja ei voi käyttää samaan aikaan ja tämän tiedon pitäisi aina olla merkittynä palkinnon tiedoissa. Jos mainintaa ei ole, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin selvitetään asiaa.

Kaverini sai erilaisen palkinnon. Miksi minä en saanut samaa?

Fiksuruoka+ on meidän ikioma, aivan uusi kanta-asiakasohjelma, jota kehitämme koko ajan paremmaksi ja paremmaksi. Näin ollen osa toiminnoista saattaa muuttua ajan mittaan. Tästä huolimatta pyrimme aina kohtelemaan kaikkia reilusti ja tasavertaisesti.

Me pidätämme oikeudet muuttaa, muokata, lisätä tai poistaa Fiksuruoka+ -ohjelman palkintoja tai sääntöjä.

Oliko tästä artikkelista sinulle hyötyä? Voit arvostella artikkelin alta kohdasta "Saitko vastauksen kysymykseesi?". Tämä auttaisi meitä parantamaan palveluamme. 😊

Vastasiko tämä kysymykseesi?