Tilaaminen
Miten lisään tuotteen ostoskoriin?
Päivitetty yli viikko sitten

Voit lisätä tuotteen ostoskoriin klikkaamalla tuotteen alapuolelta ostoskorin kuvaa. Voit tuotteen nimen alapuolelta muuttaa ostoskoriin lisättävän tuotteen määrää - ja + ikoneilla.

Lisätietoja tuotteesta näet klikkaamalla tuotteen kuvaa tai nimeä. Tuotesivut näyttävät tältä:

Näet ostoskoriin lisäämäsi tuotteet klikkaamalla sivun oikeasta yläreunasta "Ostoskori"-painiketta. Ostoskorissa voit vielä poistaa tuotteita tai muokata niiden määrää.

Oliko tästä artikkelista sinulle hyötyä? Voit arvostella artikkelin alta kohdasta "Saitko vastauksen kysymykseesi?". Tämä auttaisi meitä parantamaan palveluamme. 😊