Tilaaminen
Miten voin tallentaa ostoskorini?
Päivitetty yli viikko sitten

Voit halutessasi ottaa nykyisen ostoskorisi talteen ostoskori-sivun alalaidassa olevan vihreän painikkeen avulla. Painike on "tyhjennä ostoskori"-painikkeen oikealla puolella:

Kun klikkaat painiketta, linkki ostoskoriisi tallentuu leikepöydälle. Voit linkin avulla sitten jakaa ostoskorisi toiselle henkilölle tai vaikka avata sen toisella selaimella tai laitteella. 📲

Oliko tästä artikkelista sinulle hyötyä? Voit arvostella artikkelin alta kohdasta "Saitko vastauksen kysymykseesi?". Tämä auttaisi meitä parantamaan palveluamme. 😊